Haku
Select Page

CEJNin pikaliittimet ovat maailmanluokan laatua – myyntipäällikkömme kertoo viisi syytä miksi

Pneumaconin myyntipäällikön Tony Redfernin erikoisalaa ovat pikaliittimet, paineilma sekä hydrauliikka. Erityisen paljon Redfern tietää ruotsalaisen CEJNin liittimistä, joita hän on myynyt liki kahdenkymmenen vuoden ajan, keväästä 2003 asti.

“Laatutuotteen kohdalla tarjonta lisää kysyntää, ja CEJNin markkinaosuus on kasvanut koko ajan”, Redfern toteaa. Tässä hän kertoo viisi painavaa syytä, miksi CEJNin paineilmaliittimet ja hydrauliikkaliittimet ovat erityisen hyvä investointi ammattilaisille ja teollisuuden käyttöön.

CEJNin valikoimassa on laadukkaita liittimiä monenlaisiin vaativiin käyttötarkoituksiin.

1. CEJNin liittimet kestävät kilpailijoita paremmin painetta

“Kun työ on vaativaa ja paineet kasvavat hydrauliikkajärjestelmässä, 200 barin paineenkesto ei enää riitä. Esimerkiksi CEJNin ISO-standardin mukaisten flatface-pikaliittimien kesto on jo lähtökohtaisesti 400 baria, pienemmissä kokoluokissa jopa 700 baria. Niinpä ne käyvät kohteeseen kuin kohteeseen.”

“Esimerkiksi merenpohjassa työskenneltäessä tai kalliota piikatessa liittimiltä vaaditaan paljon, ja CEJNin liittimet pystyvät vastaamaan niihin vaatimuksiin.”

2. Teräksen laatu takaa kestävyyden

“Eräs asiakkaamme oli tehnyt vertailua eri valmistajien liittimien välillä ja tullut siihen lopputulokseen, että CEJNillä sekä teräksen laatu että sen karkaisu olivat sitä luokkaa, ettei mitään muita liittimiä saanut enää taloon hankkia.”

“CEJNin liittimet kestävät teräksen laadun myötä hyvin sykkiviä paineita, painepiikkejä ja paineiskuja. Kun loppuasiakkaat vahtivat tarkasti omaa laatuaan, myös komponenttien valmistajan laadun pitää olla korkeaa ja tasavarmaa.”

3. CEJNin liittimet ovat läpeensä karkaistuja

“On valmistajia, jotka karkaisevat liittimistä pelkästään kriittiset kohdat, mutta CEJNin liittimet on karkaistu kokonaan. Se on työläs menetelmä, mutta kertoo taas kerran tinkimättömästä laadusta. Karkaisu on sellainen, että pehmeämmäksi terästä ei voi jättää, mutta kovemmaksi sitä ei taas kannata karkaista, koska se saattaisi haljeta.”

“Kun muuten kävin CEJNin tehtaalla ensimmäistä kertaa, olin ihmeissäni miten siellä pyöri pari– kolmekymmentä suunnittelijaa. Mietin mihin niitä kaikkia tarvitaan, kun liitin on kuitenkin liitin, ja se on keksitty jo 1950-luvulla. Sitten tajusin, että siellä suunnitellaan koko ajan uusia ratkaisuja eikä tyydytä vain vanhan parantelemiseen.”

Valmistavassa teollisuudessa luotetaan CEJNin liittimiin.

4. CEJNin toimitusvarmuus on huippuluokkaa

“CEJN valmistaa pikaliittimet ja muut komponentit edelleen 80–90-prosenttisesti omalla tehtaallaan, siinä missä monet kilpailijat ovat ulkoistaneet suuren osan tuotannosta. Se on myös toimitusvarmuuden kannalta ihan hirmu tärkeä juttu.”

“Valmistavassa teollisuudessa koko vuosi on usein aikataulutettu etukäteen, ja tavaran sisään ottaminen ja on sovittu liki kellonajan tarkkuudella. Sitten taas jos ei voi luottaa siihen, koska tuotteet tulevat ulos tehtaalta, niin rekat seisovat pihassa turhaan. Jälleenmyyjätkään eivät voi lepuuttaa tavaraa hyllyssä loputtomiin. CEJNin kohdalla voi luottaa siihen, että kokonaisketju toimii, koska niiden tehdas on siellä ketjun alkupäässä.”

5. Tuotteet perustuvat vankkaan tietotaitoon, perinteeseen ja koko tuotantoketjun valvomiseen

“Ruotsalaiset ovat ihan samalla tavalla ylpeitä omasta tekemisestään kuin suomalaiset, ja Made in Sweden näkyy kyllä joka paikassa. CEJN on suvun omistama yritys, ja isoisän luomaa brändiä varjellaan tarkasti. CEJNin liittimet eivät ole lainkaan markkinoiden halvimpia, se juttu on ihan muualla.”

“Koko tuotantoketjua valvotaan tehtaalta aina jälleenmyyjiin asti, ja tuotteet on suunnattu nimenomaan ammattilaisille. Jos CEJNin pikaliitin menee rikki, se halutaan niiden laboratorioon tutkittavaksi, ja sieltä tulee dataa onko ollut kyse valmistusvirheestä vai käyttäjän virheestä. Lähes aina se on ollut käyttäjän virhe.”


Kiinnostuitko, kuinka CEJNin liittimet voivat parantaa prosessiesi varmuutta ja tehostaa liiketoimintaasi? Ota meihin yhteyttä puhelimella, 010 778 1400, tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.