Haku
Select Page

Pneumaconin kasvun tueksi uutta myyntivoimaa

Pneumaconilla on ilo toivottaa riveihinsä tervetulleiksi kaksi uutta raudanlujaa aluemyyntipäällikköä.

Länsi-Suomen uutena aluemyyntipäällikkönä toimii tammikuusta 2022 alkaen Jarmo Halonen. Jarmon alue kattaa Länsi-Suomen aina Vaasan korkeudelle saakka.

Pohjois-Suomen uutena aluemyyntipäällikkönä on toiminut joulukuusta 2021 alkaen Teemu Sipilä. Teemu toimii Ylivieskasta käsin ja vastaa jatkossa Pneumaconin aluemyynnistä Pietarsaari-Iisalmi-akselilta pohjoiseen.

Teemu ja Jarmo ovat molemmat toimineet teknisen tukkukaupan parissa pitkään. He ovat aktiivisia kentällä toimijoita, ja jälleenmyyjien kanssa asioiminen on heille tuttua. Molempien aluemyyntipäälliköiden vastuualueisiin kuuluu jatkossa alueiden jälleenmyyntiverkoston kehittäminen sekä työkalujen – Deprag-paineilmatyökalujen ja RAD-momenttivääntimien – myynnin kasvattaminen.

Ruuvinvääntimien ja ruuvausautomaation myynnin kehittämisestä ja kasvattamisesta vastaa jatkossa entistä vahvemmin toimitusjohtaja Juha Lindroos.

Teemu ja Jarmo ovat yhteydessä alueidensa asiakkaisiin alkuvuoden aikana, mutta heihin sopii olla yhteydessä matalalla kynnyksellä, mikäli jokin tuotteisiin liittyvä askarruttaa.


Jarmon tavoittaa yhteystiedoista

jarmo.halonen@pneumacon.fi

+358 40 716 0144

 

 

Teemun tavoittaa yhteystiedoista

teemu.sipila@pneumacon.fi

+358 50 405 9333