Haku
Select Page

Jäähdytysliittimet

Jäähdytysliittimet

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

CEJNille hyvävirtauksisien jäähdytysliittimien kehittäminen asiakkaiden tarpeisiin on tärkeä tavoite. Lämpötilan säätöön ja jäähdytyksen hallintaan löytyy meiltä valikoima vakio- sekä erikoisvalmisteisia runkoja ja pistokkeita.

Elektronisen järjestelmän ytimeen, jossa vesipisara tai kaksi voisi aiheuttaa vahinkoa, on CEJNillä tarjottavanaan paneelikiinnitteisiä (blind-mate) runkoja ja pistokkeita, joilla varmistetaan hyvät virtausarvot ja vuotamaton kytkentä.

CEJNin Non-Drip-sarja on mainio ratkaisu. Liitin on Flat-face-venttiilillä varustettu, nopeasti irrotettava jäähdytysliitinsarja, jonka tippavapaa irrotus soveltuu käytettäväksi servereissä, sähkölaitteissa ja muissa jäähdytyslaitteissa. Jos etsitään tuotetta, jolla on äärimmäisen hyvät virtausarvot, joka on nopeasti asennettava ja liitäntä on heti käytössä, on CEJNin venttiilitön Full-Flow-valikoima sopiva ratkaisu.

Kysy lisää tuotteistamme puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.