Haku
Select Page

Full-Flow -jäähdytysliittimet

Full-Flow -jäähdytysliittimet

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

CEJNin venttiilittömät Full-Flow -jäähdytysliittimet ovat oikea valinta kohteisiin, joissa tärkeintä on rajoittamaton ja hyvä virtaus. Ne on helppoja asentaa, ja koska niissä ei ole venttiiliä, ovat virtaukset huippuluokkaa. Full-Flow venttiilittömät jäähdytysliittimet on suunniteltu matalapaineisiin jäähdytyssovellutuksiin, kuten uusiutuvan energian ratkaisut ja tehoelektroniikka. Full-Flow -jäähdytysliittimiä käytetään myös suurehkoissa paineilmalinjoissa.

Vahvatekoinen ja korroosionkestävä valikoima valmistetaan niklatusta messingistä tai ruostumattomasta AISI 316 -teräksestä. Tiivistevaihtoehtoja on useita, esimerkiksi EPDM, NBR ja FPM. Näitä turvalukitusominaisuudella varustettuja venttiilittömiä liittimiä on saatavana värikoodatuilla renkailla, jolloin väliaine- ja/tai paineilinjat ovat helposti havaittavissa, mikä lisää turvallisuutta ja jäähdytyksen pitkäkestoisuutta.

Kysy lisää tuotteistamme puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.