Haku
Select Page

Paineilmaliittimissä ja pikaliittimissä on eroja

CEJNin eSafe-paineilmapikaliitin päihittää muut mennen tullen

Vaikka paineilmaliitin on vain pieni osa koko paineilmajärjestelmää, sillä on erittäin ratkaiseva rooli kokonaisuuden kannalta. CEJNin eSafe on paineilmapikaliitin, jonka ominaisuudet on hiottu äärimmilleen lisäämään paineilmalla työskentelyn tehokkuutta ja turvallisuutta.

 

eSafe-paineilmaliitin ratkaisee monta haastetta kerralla

Paineilmaliitin on se kohta paineilmajärjestelmästä, jota käsitellään useimmin. Jos jokin kohta järjestelmästä vuotaa ja fuskaa, se on useimmiten juuri paineilmaliitin. Paineilmaliittimien kiinnittäminen ja irrottaminen ovat myös tyypillisiä vaiheita tapaturmien sattumiselle. Tässä tulikin jo monta syytä siihen, miksi paineilmaliitinten valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota.

Paineilmaliitinten valmistaja CEJN on tehnyt alallaan uraa uurtavaa työtä, josta erinomaisena esimerkkinä on paineilmaliitinten uutta sukupolvea edustava eSafe. Sen ainutlaatuinen patentoitu rakenne tarjoaa kaikki samat edut kuin CEJNin standardiliittimetkin ja niiden lisäksi parempaa turvallisuutta yhdistettynä huippusuorituskykyyn.

Vuotamaton paineilmaliitin tehostaa koko järjestelmän toimintaa

Paineilmaliittimillä on suora vaikutus paineilmalla toimivien laitteiden suorituskykyyn. Paineen lasku ja jatkuvat paineilman vuodot tulevat yrityksille kalliiksi, mutta laadukkailla paineilmaliittimillä niitä voidaan ehkäistä tehokkaasti. eSafe on tässä alansa parhaimmistoa.

eSafe-pikaliittimissä virtausarvot on saatu maksimoitua ja painehäviöt minimoitua. Näin paineilmatyökalut saavat käyttöönsä maksimi-ilmanpainekapasiteetin, jolloin ne toimivat täydellä teholla ja työ onnistuu nopeammin.

Turvallisuus on paineilmapikaliittimissä tärkeä ominaisuus

Kuten nimikin sanoo, eSafe-pikaliitin on suunniteltu turvallisuus edellä. Se on helppo kytkeä ja irrottaa, ergonominen käsitellä, ja kaiken lisäksi käsittely onnistuu yhdellä kädellä.

eSafe-pikaliittimiä käyttämällä työympäristöstä saadaan turvallisempi, sillä eSafe-liittimistä ei aiheudu rekyyliä tai kovia ääniä. eSafe-pikaliittimen sisäpuolinen rakenne on toteutettu niin, että paineilmaventtiili aukeaa vasta, kun pistoke on tarpeeksi syvällä liittimen rungossa. Irrotettaessa pistoke irtoaa rungosta vasta sen jälkeen, kun letku on kokonaan tyhjentynyt. Ilma pääsee hallitusti liittimestä ulos eikä päästä letkua paiskautumaan. Tämän ansiosta työtapaturmien todennäköisyys pienenee huomattavasti. Myös melutaso on huomattavasti miellyttävämpi, turvarajojen sisällä.

Alla olevan linkin videosta selviävät hyvin mm. eSafe-liittimen rakenne ja vertailu tavallisen liittimen rekyyliin.

» Katso englanninkielinen video eSafe-pikailmaliittimen ominaisuuksista

» Tutustu eSafe-esitteeseen

Kysy lisää paineilmaliittimistä!

Autamme mielellämme paineilmaliittimien ja muihin paineilmaan liittyvien tuotteiden valinnassa. Soita meille numeroon 010 778 1400 tai laita sähköpostia osoitteeseen info@pneumacon.fi.