Haku
Select Page

Letkukelat hengitysilmalle

CEJN hengitysilmakeloissa yhdistyvät suosittu CEJN-turvakelat sekä turvalliset ja testatut hengitysilmaletkut.

Letkukelat hengitysilmalle

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

CEJN hengitysilmakeloissa yhdistyvät suosittu CEJN-turvakelat sekä turvalliset ja testatut hengitysilmaletkut. Hengitysilmaletkuille suunniteltujen bSafe-letkukelojen erinomainen virtausteho takaa turvallisen ilmansyötön hengitysilmalaitteille. Letkukelan ansiosta letku säilyy turvassa suojakotelon sisällä silloin, kun sitä ei käytetä.

Taattua turvallisuutta: pehmeä pysäytyspallo vähentää kompastumisvaaraa, ja hallittu takaisinkelaustoiminto suojaa esineitä ja ihmisiä vaurioilta, kun letkua kelataan sisään.

Tuote on kokonaisuudessaan läpäissyt tiukat testit ja se täyttää hengitysilmalaitteita koskevat standardin EN 14594/14593 -vaatimukset. Nämä vaatimukset varmistavat, että laite sopii hengitysilmasovelluksiin ja täyttää vaaditut turvallisuusvaatimukset, kun sitä käytetään hengitysilmalaitteiden kanssa.

Hengitysilma on kriittinen käyttökohde ja hengitysilmalle tarkoitetun letkun on läpäistävä rasitustesti, räjähdyspaine-, veto- ja joustavuustestit, jotta sen käyttö on turvallista monissa eri olosuhteissa. Tämän vuoksi tavallista paineilmaletkua ei saa koskaan käyttää hengitysilmasovelluksissa.