Haku
Select Page

V-RAD SELECT täydentää sähköisten momenttivääntimien valikoimaa

RADin odotettu uutuus, sähkökäyttöinen V-RAD SELECT -väänninsarja on nyt saatavilla. Tuotekehitys on tehnyt taas hyvää työtä: vääntimien näppärä koko, selkeä näyttö ja helpot säätömahdollisuudet tekevät työskentelystä vaivatonta ja tehokasta.

Markkinoiden pienin sähköinen momenttiväännin

V-RAD SELECT -sarjan momenttivääntimet pitävät sähköisten vääntimien osalta markkinoiden kärkipaikkaa niin keveyden kuin lyhyydenkin suhteen. Sarjan kolmesta vääntimestä kevyin, V-RAD SELECT 1400, painaa vain 4 kg ja on pituudeltaan 28 cm. Toiseksi kevyin, V-RAD SELECT 2000, on pituudeltaan täsmälleen samankokoinen, mutta 300 g painavampi.

Sarjan suurinkin, 4000 Nm:n vääntömomenttiin yltävä V-RAD SELECT 4000, painaa vain 6,2 kg. Pituutta vääntimellä on 31 cm, eli ei juurikaan enempää kuin sarjan kahdella pienemmällä yksilöllä.

Näillä mitoilla varustetuilla vääntimillä onnistuvat huolto- ja rakennustyöt ahtaammissakin paikoissa. Myös työn laatuun ja tarkkuuteen on helpompi kiinnittää huomiota, kun kaikki energia ei kulu painavan laitteen kannattelemiseen.

Pienestä koosta huolimatta tehoa ja kestävyyttä löytyy

V-RAD SELECT -sarjassa kompaktiin kokoon on saatu mahtumaan kaikki uuden sukupolven momenttivääntimen tärkeimmät ominaisuudet: teho, tarkkuus ja helppokäyttöisyys, turvallisuusvaatimuksia unohtamatta.

V-RAD SELECT -sarjan malleissa lopussa oleva luku kertoo vääntimen maksimivääntömomentin. Sarjassa liikutaan momenttialueella 140–4 000 Nm.

Väännön lisäksi malleissa on panostettu tehokkuuteen erittäin vahvan sähkömoottorin ja kestävän DX-mallin vaihteiston muodossa. Vääntimet on myös suunniteltu niin, että niiden huollossa selvitään mahdollisimman pienillä kustannuksilla.

Vääntö kohdalleen SELECT-näytöllä

Yksi tärkeimmistä V-RAD SELECT -sarjan vääntimien käyttöä helpottavista ominaisuuksista on selkeä led-näyttö, jolta näkee yhdellä vilkaisulla säädetyn momentin. Vääntömomentin säätö tapahtuu plus- ja miinusnäppäimiä painamalla 10 Nm:n tarkkuudella joko ylös- tai alaspäin.

Samojen näppäinten avulla säädetään myös vääntimen asetuksia, kuten näytön kirkkautta.

Katso RADin tekemä video V-RAD SELECTistä ja sen kätevistä ominaisuuksista täältä ».

Niin kuin sarjan vääntimetkin, myös niiden hinnat ovat kompaktit ja kilpailukykyiset. Esimerkiksi RADin sähkökäyttöiseen MV-RAD-sarjaan verrattuna hinnat ovat jonkin verran matalammat.

Kerromme mielellämme lisää ja tulemme vaikka paikan päälle yritykseesi esittelemään V-RAD SELECT -malleja tarkemmin. Soita meille numeroon 010 778 1400, niin sovitaan aika!

» Lue lisää V-RAD SELECTin tuotesivulta