Haku
Select Page

Messu-uutisia

Pneumaconilla on kuluvana vuonna ohjelmassa neljät eri messut. Meidän osaltamme kevään ainoat messut, Maamess -messut, järjestetään Viron Tarttossa huhtikuun lopussa. Messusyksymme polkaisee käyntiin Hyvinkään lentokentällä syyskuun ensimmäisellä viikolla järjestettävä Maxpo-tapahtuma. Maxpon jälkeen, syyskuun lopussa, suuntaamme Tampereelle Alihankintamessuille. Messusyksymme päättää Helsingin messukeskuksessa marraskuussa järjestettävät Teknologia 19–messut.

 

Maamess [25.-27.4. Tartto, Viro]

Maamess on Viron suurin maatalousalan messu. Kolmipäiväisille messuille odotetaan kymmeniä tuhansia kävijöitä. Meidän valikoimastamme messuilla on esillä CEJNin paineilma- ja hydrauliikkatuotteita, Stucchilta hydrauliikkalittimiä, Deprag-paineilmatyökaluja sekä RADin momenttivääntimiä.

Vieraile messujen nettisivuilla

 

Maxpo [5.-7.9. Hyvinkään lentokenttä]

Maxpo on maanrakennus- ja ympäristönhoitokoneiden suurtapahtuma Hyvinkään lentokentällä. Maxpossa on esillä myös materiaalinkäsittelykoneita ja –laitteita eri kokoluokissa. Meidän tuotteista esillä on CEJNin ja Stucchin tuotteita sekä RADin momenttivääntimiä.

Vieraile Maxpon nettisivuilla

 

Alihankinta [24.-26.9. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus]

Alihankintamessuilla kohtaat teollisuuden yrityksiä, päättäjiä ja asiantuntijoita. Tänä vuonna Alihankinnassa on teemana kestävä valmistus. Edustamistamme tuotteista esillä on laaja kattaus Depragin ruuvausteknologiaa ja paineilmatyökaluja sekä RADin momenttivääntimiä.

Vieraile Alihankinnan nettisivuilla

 

Teknologia 19 [5.-7.11. Helsingin Messukeskus]

Teknologia 19-tapahtumassa teemoina on automaatio, elektroniikka, pneumatiikka ja hydrauliikka, koneenrakentaminen, kunnossapito, AI ja robotiikka sekä ICT. Me tuomme esille Depragin ruuvausteknologiaa, CEJNin hydrauliikka- paineilma- ja jäähdytyspikaliittimiä sekä Stucchin hydrauliikkapikaliittimiä.

Vieraile Teknologia 19 messujen nettisivuilla