Haku
Select Page

Esittelyssä hiomakoneiden Top 3

Laajasta hiomakoneiden valikoimastamme nousee esille tiettyjä malleja, jotka pitävät pintansa paitsi vaativassa käytössä kestävinä työkaluina, myös asiakkaidemme yleisimpinä valintoina. Tutustu hiomakoneidemme kovaan kolmen kärkeen!

Deprag GDS030-250BXES – joustavakarainen suorahiomakone

Tämän suorahiomakoneen ylivoimaisuus on sen miellyttävissä käyttöominaisuuksissa. Malli on varustettu joustavalla karalla, joka vähentää häiritsevää viilan hyppimistä huomattavasti. Sen ansiosta tarkkuutta vaativat viimeistelytyöt on helpompi tehdä, työnjälki on siistiä ja viilakin pysyy paremmassa kunnossa.

Tätä ergonomista ja kevytpainoista, vain 0,57 kg painavaa hiomakonetta on helppo käsitellä. Koneen tärinätaso on alhainen, mikä myös lisää työskentelyn mukavuutta. Laadukkaana Depragin koneena käyttöikää tällä on reilusti ja toisaalta myös kuluvat osat ovat helposti vaihdettavissa, joten sijoitus on kannattava.

Koneessa on tehoa mukavat 300 W ja maksimikierrosnopeus on 25 000. Malli sopii erityisesti kovametalliviiloille, esimerkiksi metalli- ja koneteollisuuden tarpeisiin.

» Lue lisää sivuiltamme

» Katso tarkemmat tiedot Degragin sivuilta

Deprag GDS070-230BXI – vahva yleiskone kaikkeen hiontaan

Tämän tehokkaan suorahiomakoneen 700 watin teho riittää vaativaankin materiaalinpoistoon, ja myös kara sekä laakerit kestävät kovaakin käyttöä. Kone on erinomainen valinta hyvin monenlaiseen käyttöön, kaikille teollisuuden aloille.

Hiomakone on varustettu integroidulla nopeussäätimellä, joka pitää työkalun nopeuden vakiona (23 000 1/min) myös silloin, kun työkalua käytetään täydellä kuormituksella. Suunnittelussa on muutenkin otettu onnistuneesti huomioon ergonomisuus ja työskentelyn helppous.

Saman teholuokan koneita on saatavilla useilla eri karan pituuksilla 1 200 millimetriin asti ja erilaisilla kierrosluvuilla välillä 4 500–23 000. Kone sopii muun muassa kovametalliviiloille ja hiomakiville.

» Lue lisää sivuiltamme

» Katso tarkemmat tiedot Degragin sivuilta

Deprag GAT812-221BX ja GAT812-221BX-M14 – kulmahiomakoneet turbiinimoottorilla

Tästä tehokkaasta kulmahiomakoneesta on saatavilla kaksi eri versiota erilaisilla laikan kiinnityksillä. Turbiinimoottorilla varustetut koneet on suunniteltu valurauta- ja teräsosien, hitsaussaumojen ja muiden metallipintojen tasoittamiseen. Ne sopivat myös kivipintojen, kuten betonin, hiontaan.

Näissä koneissa teho ja paino on saatu täydelliseen suhteeseen. Mitat niiden osalta ovat 2200 W ja 2,2/2,3 kg. Koneiden käyttö on vaivatonta, sillä turbiinimoottori ei vaadi voitelua ja huolloksi riittää kulmavaihteen öljynvaihto. Myös ergonomisuuteen ja turvallisuuteen on panostettu reilulla kädellä. Tärinää vaimentavan ja hyvin muotoillun kahvan ansiosta koneita on helppo käsitellä.

» Lue lisää sivuiltamme

Katso tarkemmat tiedot malleista Degragin sivuilta:

» GAT812-221BX

» GAT812-221BX-M14

Jos suunnittelet hiomakoneen hankkimista teollisuuskäyttöön, toivottavasti tästä esittelystä oli siihen apua. Jos kuitenkin kaipaat vielä lisää neuvoja, autamme kyllä mielellämme siinäkin! Soita meille numeroon 010 778 1400.

» Kaikki yhteystietomme löydät täältä

[optin-monster-shortcode id=”nyteafcianauqerfddet”]