Haku
Select Page

Työkalut teollisuudelle ja ammattikäyttöön

Maahantuomme laadukkaiksi todettuja, ammattilaisten arvostamia työkaluja ja teollisuuden laitteita kansainvälisiltä huippumerkeiltä. Valikoimaamme kuuluvat tuotteet sopivat monille eri teollisuudenaloille ja muuhun ammattimaiseen käyttöön, ja ne kestävät kovaa työskentelyä vaativissakin olosuhteissa. Erityisalojamme ovat paineilma- ja hydrauliikkatuotteet, vakuumipumput ja kompressorit sekä ruuvaustyökalut manuaalisista laitteista täysmittaisiin ruuvausautomaation ratkaisuihin saakka.

Harkittu valikoima parhaita ammattilaisten työkaluja

Pneumaconin valikoiman kivijalan muodostavat ruotsalaisen CEJNin paineilma- ja hydrauliikkatuotteet, kuten huippuluokan pikaliittimet, sekä saksalaisen Depragin ruuvausteknologian ratkaisut, ilmamoottorit ja paineilmatyökalut. Kumpikin merkeistä on kuulunut Pneumaconin valikoimaan yrityksen perustamisesta, vuodesta 1994 saakka.

Olemme edustamiemme valmistajien ainoa virallinen maahantuoja Suomessa. Periaatteemme on, että uusien toimittajien pitää pystyä toimittamaan laadultaan vastaavia laitteita kuin valikoimaamme jo kuuluvat ovat.

 

Laajassa varastossamme on aina saatavilla asiakkaidemme perustoiminnan kannalta olennaisia tuotteita, ja pääsääntöisesti saamme toimituksen matkaan samana päivänä kun saamme tilauksen – vaikka se välillä vaatiikin meiltä pientä venymistä.

Erityisesti paineilman, hydrauliikan, momenttivääntimien ja ruuvausautomaation saralla Pneumacon edustaa parasta saatavilla olevaa laatua, ja olemme myös Suomen suurimpia vakuumipumppujen toimittajia.

“Maahantuomiemme laitteiden segmentti on tarkkaan harkittu, ja menemme tuotevalikoimassa erittäin syvälle, koska tiedämme sen vastaavan ammattilaisten tarpeisiin. Tiedämme myös, minkälaiset laiteratkaisut toimivat missäkin, ja se auttaa meitä toimimaan asiakkaiden tukena.”

– Juha Lindroos, Pneumacon Oy

Juha Lindroos / Pneumacon Oy

CEJNin ja Depragin laitteiden lisäksi kysytyimpiä maahantuomiamme tuotteita ovat:

 • RAD Torque Systemsin momenttivääntimet
 • Schmidtin puristimet
 • Stucchin hydrauliikkaliittimet
 • POLO Connectorsin testauspikaliittimet
 • Thomasin kompressorit ja vakuumipumput.

Sertifikaatit

Huollamme edustamiemme merkkien laitteita

Huollamme Hyvinkään toimipisteellämme kaikki Depragin laitteet, kaikkien edustamiemme merkkien vakuumipumput ja kompressorit sekä RAD Torque Systemsin momenttivääntimet. Momentti- ja ruuvinvääntimien kalibrointi on suositeltavaa tehdä kerran vuodessa, ja meiltä saat samalla tarvittavan dokumentaation laitteiden auditointeja varten.
Pneumaconin henkilöstö tuntee laitteet perinpohjaisesti, vuosikymmenien kokemuksella, ja säästämme mieluusti asiakkailtamme sen vaivan, että laite pitäisi lähettää ulkomaille huollettavaksi.
“Pneumaconilla me myymme ratkaisuja ja hyötyjä: prosessien läpimenoaikoja, turvallisuutta ja kestävyyttä, sellaisia arvoja, jotka näkyvät suoraan käyttäjälle.”

– Tuomo Myllärinen, aluemyyntipäällikkö, Itä-Suomi

Juha Lindroos / Pneumacon Oy

Syvään asiantuntemukseen perustuvaa palvelua

Pneumaconin toiminta-ajatukseen on kuulunut alusta asti, että tunnemme paitsi myymämme tuotteet, myös niiden käyttäjät ja valmistajat sekä jälleenmyyjiemme toimintaympäristön.

Jälleenmyyjillemme ja heidän asiakkailleen olemme

 • luotettava toimittaja, jonka toimitusajat ovat nopeat
 • yhteistyökumppani, joka pystyy suosittelemaan toimivia vaihtoehtoja monenlaiseen tarpeeseen ja tukemaan asiakkaan liiketoimintaa
 • räätälöityjen teollisuuden ratkaisujen suunnittelija ja toteuttaja, jonka kanssa yhteistyö pelaa ja kantaa projektin loppuun asti – ja sen jälkeen
 • useiden ammattilaisten arvostamien merkkien ainoa suomalainen maahantuoja
 • silmät ja korvat kansainvälisten valmistajien uusiin työkaluihin ja laitteisiin, joita lisäämme tarpeen mukaan valikoimaamme.
 • luotettava ja luottava, keskusteleva ja nopeasti reagoiva yhteistyökumppani, jonka kanssa ei tarvitse arvailla missä mennään
 • tuotevalikoiman laadusta ja saatavuudesta jatkuvasti huolehtiva taho
 • asiantuntijaorganisaatio, jolla on pitkä ja luottamuksellinen suhde valmistajiin – aina ylimpään johtoon saakka
 • toimittaja, jonka avulla on mahdollista palvella omia asiakkaita tehokkaasti ja menestyä.

Sijaintimme

Pneumaconin toimipaikka ja varasto sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Hyvinkään Martissa.

Palo-ojantie 5
05810 Hyvinkää

Pneumacon Baltic

Pneumaconilla on vahva jälleenmyyjäverkosto myös Baltian maissa: Virossa, Latviassa ja Liettuassa.