Haku
Select Page

Deprag: Akkukäyttöiset ohjelmoitavat EC-vääntimet

  • Joustava
  • Korkea tarkkuus
  • Ruuvaustietojen tallennus
  • Käyttäjäystävällinen
  • Tehokas
  • Langaton tiedonsiirto
  • Energiatehokas

 

Jos paineilmaletkut tai sähköjohdot häiritsevät kokoonpanoa, DEPRAG tarjoaa langattoman ruuvinväänninratkaisun! DEPRAGin luotettava ruuvausteknologia on nyt saatavana akkukäyttöisen ohjelmoitavan EC-ruuvinvääntimen muodossa. Vääntimiä on saatavilla momenttiluokissa 2 – 50 Nm.

 

Joustava

Tämä sarja täyttää tarkkuusvaatimukset ja mahdollistaa monimutkaisten ruuvaustapahtumien käsittelyn.

 

Korkea tarkkuus

Riippumatta siitä, missä ruuvinväännintä käytetään, ilmaletkut ja sähkökaapelit rajoittavat työntekoa erityisesti ahtaissa paikoissa.

Korkean tarkkuuden ansiosta tämä väänninsarja saavuttaa Cmk-arvon ≥ 1,67, jonka toleranssivaatimus on ± 10%, ja siten se täyttää useimmiten esimerkiksi autoteollisuuden vaatimat laatuvaatimukset.

 

Ruuvaustietojen tallennus

Käsikäyttöisten ohjelmoitavien ruuvinväänninten erinomaiset ominaisuudet ovat niiden suuri vääntömomentin tarkkuus ja laaja valikoima säätötoimintoja – täydelliset olosuhteet prosessin turvallisuudelle ja valvonnalle korkeimmalla tasolla.

Integroitu vääntömomentin mittaus sekä kulmamittaus mahdollistavat tarkan ruuvin kiristämisen ohjauksen sekä tärkeiden parametrien tallennuksen.

 

Käyttäjäystävällinen

Käyttömukavuus varmistetaan työkalun alhaisella painolla ja integroidulla LED-valolla, joka valaisee ruuvin sijainnin.

Työkaluun voidaan ohjelmoida useita erilaisia ruuvausohjelmia. Ohjelman helppo ja nopea valinta suoritetaan suoraan työkalun näyttönäppäimistöllä.

Langaton tiedonsiirto

Suuren vääntömomentin tarkkuuden lisäksi uudella langattomalla kulmavääntimellä on muita ominaisuuksia, joilla voidaan hallita ja kommunikoida laitteiden välillä liittää esim. logiikkaohjaukseen:

Langattoman Bluetooth-tiedonsiirron avulla ruuvinväännin voi olla yhteydessä saatavilla olevan ohjainyksikön kanssa. Siinä graafinen käyttöliittymä mahdollistaa ruuvausohjelmien nopean ja helpon muokkaamisen. Ohjainyksikkön on mahdollista yhdistää useita työkaluja.

Kysy lisää tuotteistamme puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.

Lisää tuotteita PDF-katalogissa.

Tekniset tiedot:

Lataa esite

Malli: Suora
Momenttialue: 1 Nm – 50 Nm

Malli: Pistoolimallinen
Momenttialue: 0.8 – 13 Nm

Malli Kiristysmomentti Nopeus Istukka / kara
Min.Nm Max. Nm Min. rpm Max. rpm
Liipasinkäynnistys, vääntöneliö:
318AWT-0120 2 12 50 780 3/8”
318AWT-0210 5 21 30 430 3/8”
318AWT-0320 7 32 30 280 3/8”
318AWT-0500 12 50 30 185 3/8”