Haku
Select Page

Turvakelat letkuille ja kaapeleille

Turvakelat letkuille ja kaapeleille

CEJNin turvakelat ovat uuden sukupolven laadukkaita koteloituja letkukeloja paineilmalle ja vedelle sekä kaapelikeloja sähkölle. CEJNin kelojen asiosta käyttäjä saa työkalustaan maksimitehon ja työympäristö pysyy turvallisena, koska kelalla on vahva kotelo, hallittu takaisinkelaus sekä pehmeä pysäytyspallo. Keloja on helppo käsitellä ja niitä voi kääntää 180 astetta. Kelat on helppo asentaa joko kattoon tai seinään. Myös irrottaminen on helppoa kiinnikkeen ansiosta. Patentoidut umpikelat on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa. Turvakelavalikoiman kaikki osat ja toiminta on suunniteltu siten, että kelat ovat asiakkaillemme markkinoiden paras vaihtoehto.

CEJNin avomalliset turvakelat on tarkoitettu pidemmille ja suuremmille letkuille. Kelat on varustettu PUR- tai kumiletkulla tai kokonaan ilman letkua. Kelan reunat on varustettu pyöreillä kulmilla, jolloin kelan käsittely on turvallista ja eivätkä letkut vaurioidu. Letku kelautuu takaisin turvallisesti ja hallitusti sisäänrakennetun mekanismin ansiosta. Avokela on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja maalattu kestävällä jauhemaalauksella, jolloin se sopii käytettäväksi hyvinkin haastavissa kohteissa. Avokelat soveltuvat paineilmalle ja vedelle ja ovat saatavana myös ilman letkua, eri käyttökohteita varten.

Kysy lisää tuotteistamme puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.

Ladattavat aineistot

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.