Yritys

Pneumacon Oy on vuonna 1994 perustettu paineilma- ja hydrauliikkatuotteisiin erikoistunut maahantuontiyritys. Toimipaikkamme sijaitsee Hyvinkään Martissa.

Laadukkaiden tuotteiden, vahvan asiantuntemuksen sekä nopeiden toimitusten ja joustavan palvelumme ansiosta olemme saavuttaneet vankan aseman asiakkaidemme keskuudessa. Päämiehiimme olemme rakentaneet hyvät ja luottamukselliset suhteet. Tärkeimmät päämiehemme ovat ruotsalainen, pikaliittimiä ja letkuja valmistava CEJN Ab sekä saksalainen, ruuvaukseen ja paineilmatyökaluihin erikoistunut Deprag Schulz GmbH. Tuotevalikoima käsittää lisäksi vakuumipumput, ilmamoottorit, kompressorit sekä paineilmatarvikkeet.

Tuotevalikoimassamme uusimpia ovat saksalaiset Schmidt-prässit sekä kanadalaiset RAD-momenttivääntimet.

Päämarkkina-alueita ovat Suomi, Viro, Latvia ja Liettua. Markkinoimme tuotteitamme pääasiassa jälleenmyyntiverkostomme kautta. Jälleenmyyjämme ovat pneumatiikka- ja hydrauliikka-alan erikoisliikkeet. Asiakaskohtaiset ruuvausautomaatioratkaisut toimitamme pääsääntöisesti suoraan asiakkaillemme, joita ovat Suomessa ja Virossa toimivat johtavat elektroniikka-alan tuotantolaitokset, konepajat sekä laiterakentajat.